banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

TTNET geleceği Ş.Urfaya taşıyor

 29 Mart'ta Harran Üniversitesi öğrencileriyle buluşacak.
İletişimin her alanında ürün ve hizmetler sunan TTNET, PDA Danışmanlık ile birlikte düzenlediği "TTNET'le Geleceğini Netleştir" projesinin 12. durağı olan Şanlıurfa'da üniversite gençliğiyle buluşacak. Geleceğin önde gelen işkollarından bilişim sektöründeki son gelişmelerin yanı sıra profesyonel hayatta başarı sağlamanın püf noktalarını paylaşacak.
Türkiye'nin 35 ilindeki 41 üniversitede hayata geçirilen proje kapsamında, Türk ekonomisinin yakın gelecekteki karar vericileri ve liderleri olacak gençlerle bilişim sektöründeki son gelişmeler ve trendler paylaşılarak yaratıcı üniversite gençliği bu alanlarda proje üretmeye teşvik ediliyor. Ayrıca, kişisel gelişim eğitimleri ile gençlerin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemeleri sağlanıyor.
TTNET'ten genç girişimcilere, yaratıcı fikirlerini hayata geçirmeleri için büyük destek "TTNET'le Geleceğini Netleştir" projesi kapsamında Harran Üniversitesi öğrencilerine, TTNET'in kısa süre önce hayata geçirdiği yeni girişimci destekleme programı da tanıtılacak. Gençlere fikirden ürüne giden yolda; araştırma, kurgulama, planlama ve geliştirme, eğitim ve uzman desteği, altyapı ve finansal yatırım konularında destek sağlanacak programa gençler, yaratıcı fikirlerini mail adresine göndererek
katılabileceği belirtildi.
Ürün geliştirme ve Ar-Ge ekipleri ile alanının uzman isimleri tarafından gerçekleştirilecek değerlendirmeler sonucunda seçilen projelerin sahiplerine, projelerini hayata geçirmeleri aşamasında gerekli olan bütüncül bir eğitim ve destek programı sunulacak. TTNET'le Geleceğini Netleştir Projesi kapsamında, seminer ve eğitimlere katılan tüm öğrencilere katılım sertifikası verilecek. Ayrıca düzenlenecek yarışma sonucunda katılımcı öğrencilerden 1 kişiye netbook, 4 kişiye de A Milli Takım Forması hediye
edilecek

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.