banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

TSEden Belediyeye Tam Not

3 gün süren tetkikte Belediye'nin uyguladığı KYS(Kalite Yönetim Sistemi)'yi sorgulayan tetkikçilerin Şanlıurfa'dan oldukça memnun ayrıldıkları öğrenildi

Şanlıurfa Belediyesi'nin yürüttüğü tüm belediyecilik hizmetlerinde kalite yönetim modelini ısrarla koruduğunu ifade eden TSE yetkilileri Belediyemizin mükemmellik modeli uygulamalarında ise belirlediği hedefe daha emin adımlarla ilerlediği kanaatine vardı.

Şanlıurfa Belediyesi'nin Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba önderliğinde 2005 yılında başlattığı KYS(Kalite Yönetim Sistemi)'yi diğer belediyelerle kıyasladıklarını belirten TSE Baş Tetkikçisi Uğur Özdeniz, Şanlıurfa Belediyesi'nin şuan uyguladığı sistemle birçok belediyeye göre çok iyi bir aşama kat ettiğini söyledi.

 Bugüne kadar yaklaşık 300 belediyeyi dolaştığını ve sayısız tetkike katıldığını söyleyen TSE Baş Tetkikçisi Özdeniz, "Şanlıurfa Belediyesi'nin uyguladığı KYS' yi diğer belediyelerle kıyasladığımda Şanlıurfa Belediyesi'nin çok iyi yerde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim" dedi.

9–11 Mart 2010 tarihleri arasında TSE(Türk Standartları Enstitüsü) tarafından görevlendirilen Baş Tetkikçi Uğur Özdeniz, tetkikçi Cevdet Özmen ve Coşkun Yıldırım Şanlıurfa Belediyesi'nin hemen hemen tüm birimlerini dolaştı.

            Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, başkan yardımcıları, belediye birim amirleri, birim kalite temsilcileri ve iç tetkikçilerle açılış ve kapanış toplantılarında bir araya gelen TSE Yetkileri yapılan toplantılarda tüm belediye çalışanlarının Kalite Yönetim Sistemi'ni tam anlamıyla benimsediklerini belirtiler.

            Şanlıurfa Belediyesi'nin Mükemmellik Yolculuğu'ndaki Serüvenini anlatan sine vizyon filmini izleyen ve hayranlıklarını gizleyemeyen TSE Yetkilileri 3 günlük tetkikin sonucunda Şair Nabi Kültür Merkezi'nde bir kapanış toplantısı gerçekleştirdiler.

            Şanlıurfa Belediyesi'nin uyguladığı Kalite Yönetim Sistemi'ne duydukları hayranlığı Şair Nabi Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kapanış toplantısında ifade eden 

TSE Baş tetkikçi Uğur Özdeniz,  toplantıya katılan belediye çalışanlarıyla KYS hakkındaki temel eğitim bilgilerini paylaştıktan sonra yaptığı değerlendirme konuşmasında şunları söyledi:

 "Bugüne kadar yaklaşık 300 belediyeyi dolaştım. Şanlıurfa Belediyesi'nin uyguladığı KYS'yi diğer belediyelerle kıyasladığımda Şanlıurfa Belediyesi'nin çok iyi yerde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim" dedi.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet E. Fakıbaba ise yaptığı konuşmada "TSE Baş Tetkikçisi Uğur Özdeniz ve şahsında tüm TSE çalışanlarına teşekkür ederim. Konuşmalarıyla hepimizi heyecanlandırdı. Şanlıurfa Belediyesi olarak hedefimiz mükemmeli yakalamaktır. Başarıya giden yol budur. Şanlıurfa halkına hizmet etmek bizim için ibadettir. Çalışanlarımız şunu iyi bilsinler ki Şanlıurfa Belediyesi'nde çalışmak ayrıcalıktır" dedi.

Kapanış toplantısı ödül töreni heyecanı atmosferinde "ŞAN- BEL Sen Bizim Her Şeyimizsin" sloganlarıyla son buldu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.