banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

ŞANLIURFA VALİLİĞİ İNTERNET SİTESİ YENİLENDİ

İçişleri Bakanlığı nezdinde İSAY 2 sistemine geçilmesiyle birlikte Şanlıurfa Valiliği de yaklaşık üç ay önce bu yöndeki çalışmalarını başlattı. Üç aylık çalışmanın sonucunda Valiliğin yeni sitesi üst düzey güvenlik sunan İSAY 2 sistemi üzerinden hizmet vermeye başladı. Şanlıurfa’ya ilişkin birçok bilgiye erişim imkânı sunan Şanlıurfa Valiliğinin sitesinde, aynı zamanda Şanlıurfa’daki tüm kamu kurumlarının internet sitelerine ulaşılabiliyor. Sade ve anlaşılır tasarımıyla her kullanıcının faydalanabileceği Valilik internet sitesi canlı tasarımıyla da göz dolduruyor.

Hem yazılım hem de sistem tarafındaki güvenlik katmanları sayesinde, siteleri yapılacak olan her türlü saldırılara karşı koruyan İSAY 2 sistemiyle Şanlıurfa Valiliğinin resmi internet sayfası www.sanliurfa.gov.tr adresiyle vatandaşlara hizmet sunmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.