banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

ROJ TV hacklandı

Nobel Barış Ödülüne adaylık ancak, Nobel komitesi, uzmanlar ya da daha önce Nobel ödülü kazanmış kişilerin aday göstermesiyle mümkün olabiliyor.

Bu yıl ROJ TV’yi Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterenlerin listesinde Güney Afrikalı rahip Desmond Tutu, Danimarka İşkence Tedavi ve Rehabilitasyon merkezi kurucusu Dr. İnge Genefke, Danimarka Helsinki Komitesi üyesi Tue Magnussen, BM İşkence ile Mücadele Komitesi üyesi Bent Sörenson, Gladsaxe Belediye Meclisi üyesi Serdal Benli, AB’ye Karşı Danimarka Halk Hareketi adlı sivil toplum kuruluşu, Avrupa Parlamentosu milletvekili adaylarından Mehmet Aksoy, eski komünistler ve yeşillerden oluşan Birlik Listesi Partisi’nden Villy Sigurdsson, Rahip Leif Bork Hansen ile bazı milletvekilleri, profesörler ve insan hakları eylemcilerinden oluşan 150 kişinin ismi bulunuyor.


150 kişilik listede yer alan 1984 yılında Nobel Barış Ödülü kazanan Anglika Kilisesi başpiskoposu 1931 doğumlu Güney Afrikalı Desmond Mpilo Tutu daha öncede Başbakanımıza bir mektup yazarak törerist başı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılmasını istemiş ve ABD deki Ermeni lobisini destekleyerek Türkler aleyhine faaliyetlerde bulunmuştu. Rahibin Geçen sene de aday gösterdiği Çin’li siyasi tutuklu Liu Xiaobo almıştı.

Rahip Desmond Tutu www.tutu.org sitesinde misyonu olarak “Desmond Tutu Barış Merkezi olarak misyonumuz Güney Afrika ve Afrika insanına hizmet etmektir.Biz , liderlere hizmet eden ve marjinalist insanlara karşı sosyal adaleti tekrardan kurmak ve anlaşmazlıklara çözüm bulmak için Barış merkezini kurmayı amaçladık.Herkes için gerekli olan barış ve adaleti yayma amacı içindeyiz.” Demekte iken eli kanlı bir terör örgütü olan PKK’nın sözcülüğünü ve birçok kanlı baskının emrini gizli şifrelerle veren AB ve ABD’nin terör örgütleri listesinde bulunan PKK ile ilişkili olduğu iddiasıyla hakkında Danimarka makamları tarafından kapatma davası açılmış bulunan ROJ TV yi aday göstererek ,

Türk Milletine, terörde acı çekmiş bir çok vatandaşımız ve şehitlerimize hakarette bulunmuş, milli hassasiyetlerimizi yok saymıştır. Elbette ki her zaman olduğu gibi Cyber-Warrior/ AKINCILAR Grubu bu duruma kayıtsız kalmamış; www.tutu.org sitesini ele geçirerek tepkisini anasayfadan kendilerine has uslupları ile dile getirerek tüm dünyaya milli hassasiyetlerini bir daha hatırlatmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.