banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Messengerin Yeni Sürümü yayınlandı

Microsoftun uzun süredir üzerinde çalıştığı Messenger 2011in de yer aldığı Windows Live Essentials 2011 dün akşam itibariyle yayınlandı!

Messenger 2011in de içinde olduğu Windows Live Essentials 2011i indirmek için tıklayın.

Uzun süredir merakla beklenen yeni Windows Live Essentials, sonunda bu akşam itibariyle piyasaya sürüldü. Microsoftun uzun süredir üzerinde çalıştığı Live Essentials 2011, final versiyonuyla kullanıcılarının karşısına çıktı. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, bu yeni MSN için ilk incelemesini yaptı.

 

XP kullanıcılarının mahrum kaldığı yeni MSN istediğiniz kişiye çevrimdışı gözükme özelliğiyle oldukça ilgi çekiyor. Bu yeni sürümde insanları engellemenize gerek kalmıyor...

Komple bir yazılım paketi olarak sunulan Live Essentials 2011in beta versiyonu 24 Haziranda yayınlanmıştı. Microsoft, yeni Live Essentials 2011de Windows 7nin tüm nimetlerinden yararlanıyor.

 

/

 

Messenger 2011in de içinde olduğu Windows Live
Essentials 2011i indirmek için tıklayın.

Artık bütün Live Essentials yazılımları, Windows 7de kullanılan ribbon tasarımı destekliyor ve arayüz olarak ribbonu temel alıyor. Ayrıca yine Windows 7den alışık olduğumuz Jumplistleri bu yazılımlarla entegre edebilmek mümkün.  

Windows Live Sync ayrıca yeni Live Essentials 2011 de iddialı bir şekilde yerini alıyor ve internet üzerinden erişim sağlayarak birden fazla PCyi kontrol etmenizi sağlıyor.

Zengin İçerik

Windows Live Photo Gallery, Windows Live Essentials 2011 ile birlikte gelen yazılımların başında yer alıyor. Yazılımın bu son versiyonunda önemli değişiklikler mevcut.

Artık yüz tanıma teknolojisi ile birlikte fotoğraflarınızı etiketlerken tek tek etiketlemekten kurtulacağız. Seçtiğimiz bir fotoğrafta, etiketlemek istediğimiz kişinin suratını tanımlayarak, albümdeki tüm o yüze ait fotoğrafları yazılım otomatik olarak etiketliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.