banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Malatya'da uyuşturucu, kaçak sigara ve tarihi eser ele geçirildi

Malatya’da durdurulan bir araçta yapılan aramada,  aracın yakıt deposunun büyük olduğu fark ededen polis, sanayi sitesine çektiği aracın yakıt deposunu açtırınca toplamda 18 kilo 555 gram eroin buldu.

Araçta bulunan A.Ç. ile V.G. adlı şüpheliler hakkında; “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak” ve “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Bulundurmak” suçlarında soruşturma başlattı. Soruşturma sonrasında Adliye'ye sevk edilen A.Ç. ve V.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca başka bir uygulamada ise çok miktarda kaçak sigara, sigara sarımında kullanılan boş tüp ve tarihi eserler ele geçirildi.

Konuyla ilgili Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 23 bin 575 paket kaçak sigara, 55 adet çeşitli boyutlarda sikke, 1 adet metal yüzük, 3 adet topraktan yapılmış obje, 9 adet çeşitli boyutlarda metal obje olmak üzere tarihi eser niteliğinde toplam 68 adet objenin ele geçirildiği belirtildi. 

Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.