banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Kızıltepe'de yürüyüşe yapılan müdahalede esnaf zarar gördü

Ankara’da gerçekleşen bombalı saldırıyı kınamak amacıyla KESK öncülüğünde Kızıltepe’de, düzenlenen yürüyüşte çıkan olaylarda esnaf zarar gördü.

Yapılan basın açıklamasından sonra yaşanan olaylarda polisin TOMA’dan sıktığı tazyikli su, bir binanın 2’inci katında bulunan kuaför dükkânını kullanılamaz hale getirirdi. Kimi esnafın ise gölgelik brandaları yırtılarak kullanılamaz hale geldi.

Dükkânı kullanılamaz hale gelen esnaf Şeyhmus Bozdağ, “Dükkânda çalışıyordum. Polis göstericileri tazyikli suyla dağıtmaya çalıştı. Tazyikli su benim camlarıma değdi. İşyerim hasar gördü, camlarım kırıldı, 5 bin TL’lik klimam yandı, bin beş yüz TL’lik plazma televizyonum yandı, 6-7 bin TL’lik kuaför malzemem vardı hepsi hasar gördü, kullanılamaz hale geldi. Maddi durumum olmadığı için devletten zararımın karşılanmasını istiyorum.” dedi.

Çıkan olaylardan dolayı huzurlarının kalmadığı dile getiren Bozdağ, “Bu olaylardan dolayı hem vatandaş hem esnaf zarar görüyor. Sabah işyerimize geldiğimiz zaman rahat bir şekilde çalışmak istiyoruz. Olayların olmasını istemiyoruz. Rahatımız yok, huzurumuz yok. Rahat bir ortamda çalışmak istiyoruz. Sabah işimize gelip akşam rahat bir şekilde evimize gitmek istiyoruz. Başka bir şey de istemiyoruz.” şeklinde konuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.