banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kız babası Facebook'u kurşunladı VİDEO
ABD'li bir babanın görüntüleri, son günlerde sosyal paylaşım ağı youtube'un en çok izlenen videolarından biri oldu. Tommy Jordan adlı kişi, 15 yaşındaki kızının facebook hesabına, "Annem ve babamın isteklerinden bıktım. Sürekli çalışıyorum kendime vakit ayıramıyorum" şeklindeki paylaşımına çok sinirlendi.

Evinin bahçesine kamerasını kuran ve karşısına geçen Tommy Jordan, önce kızıyla anne ve babası arasındaki ilişkileri anlattı ve kızını asla çalışmaya zorlamadıklarını söyledi. Ardından anne babalara seslenerek, çocuklarını sosyal medyadan uzak tutmaları tavsiyesinde bulundu. Jordan daha sonra ise belindeki silahı çekerek kızının dizüstü bilgisayarına arka arkaya ateş açmaya başladı. Jordan, çektiği bu videoyu ise, "Facebook ebeveynliği; Sorunlu gençler için"başlığıyla youtube'da yayınladı.



Kısa zamanda yüz binlerce kişi tarafından izlenen Tommy'nin videosu ABD basınında ise yeni bir tartışma başlattı. Sosyal medyanın aile yaşantısı üzerindeki yeri ve etkileri üzerine gazetelerde ve televizyonlarda tartışma programları yapılmaya başlandı.
Haber7.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.