banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Karaköprü STEM ve Bilim Merkezi kursları devam ediyor


Karaköprü Belediye Başkan Metin Baydilli, yarı yıl tatilini Karaköprü STEM ve Bilim Merkezinde değerlendiren öğrencileri ziyaret etti.

Karaköprü Belediyesi tarafından açılan ve Karaköprü Kaymakamlığı ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen STEM ve bilim merkezinde yarı yıl tatilini değerlendiren öğrencileri Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ziyaret etti.

Başkan Metin Baydilli, STEM ve robotik kodlama kursunda eğitim alan öğrenciler ile yakından ilgilenirken onlarla bir süre sohbet etti.

Geleceğin mesleğinin bilim olduğunun altınız çizen Başkan Baydilli, Karaköprü’deki tüm öğrencileri Karaköprü STEM ve Bilim Merkezi kurslarına davet etti.

Başkan Metin Baydilli, “Karaköprü Kültür Merkezi bünyemizde bulunan STEM ve Kodlama kursumuza gelen öğrencilerimiz tatillerini bilimle tanışarak geçiriyor. Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik açılan kurslarımızda öğrencilerimiz burada el becerilerini geliştiriyor. Geleceği inşa etmenin yolu bilimden geçiyor. Gelecek bilim çağı. Bizler öğrencilerimizin bilimle yoğrulmalarını istiyoruz” dedi.

STEM merkezinde kurs gören öğrenciler, kursun açılmasından dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.  

Başkan Baydilli STEM ve Bilim merkezinde kurs gören öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karaköprü STEM ve robotik kodlama kursuna katılan yaklaşık 200 öğrenciye, android uygulama geliştirme, drone yapımı, kodlama, temel elektronik, robotik, 3D tasarım 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Urfa3 5 yıl önce

Başkana tebrikler urfa goruntude robotta bilimde reklamdan geçilmez hale gelmisti, orta halli yeğenim burda kursa gitti vAllahi helal bu adamlar benim yegene bilim adam olmayı aşıladysa dahası yok