banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Kanal D Satılıyor

Doğan Grubu elindeki medya unsurlarını yeniden satışa çıkardı. Kanal D'de satılıyor!

Doğan Grubu'nun elindeki medya unsurlarını yeniden satışa çıkardığı öğrenildi. Ancak pazarlık bu kez "yerli" yatırımcılarla değil, "yabancılar"la yapılıyor.

Son mahkeme kararından sonra yabancı fon ve medya gruplarıyla artık pazarlık çok ciddi bir aşamaya gelmiş durumda...

Ancak ilginç gelişmeler var.

Bugüne dek, Star Tv, Milliyet ve Vatan gazetesi bu pazarlığın içindeydi.

Ardından Posta gazetesi ile dağıtım şirketi Yaysat'ın da yüzde 50'si bu pazarlığa konu edilmişti.

Ve şimdi... Hürriyet dışında tüm medya unsurlarının satılması gündeme alındı.

Yani Kanal D de satışa çıkıyor!!! Bu çok ilginç bir gelişme...

Yine gruba ait olan D Smart'ın ise ayrıca bir Amerikalı gruba satışı da tamamlanmak üzere...

Bir ara, grubun medya unsurlarıyla çok yakından ilgilenen İpek Koza grubunun da bu pazarlık aşamasında, devreye girecek mi girmeyecek mi?..

Son dönemde, sahibi oldukları Kanaltürk TV'de yaptıkları ataklarla ses getiren ve yakın bir dönemde medyada ciddi bir büyüme aşamasında olacağı izlenimi veren İpek Koza grubuyla Doğan grubunun da pazarlık masasına yeniden oturup oturmayacakları da ayrı bir merak konusu...

Bu arada, hem Kanal D'nin, hem de Star'ın satış aşamasına girmesi, kanal yöneticileri arasında da son iki günün en çok konuşulan konusu olurken, Kanal D ve Star'ı idaren eden CEO İrfan Şahin'in de, böyle bir durumda, "Aydın Doğan bırakırsa ben de kalmam... Ben yapımcı olmayı planlıyorum. Acun'la birlikte ortak bir şirket kurarak kanallara yapım üreteceğiz. Zaten şu anda hep birlikteyiz. Yapımcı kimliğimi bir tarafta hazır etmeye başladım, harekete de geçtim" dediği söyleniyor.

Kısacası medyayı ilginç günler bekliyor.

Kaynak: UçanKuş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.