banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

iPhone SE 2017'de Çıkacak! iPhone Hakkında İlk Bilgiler

Şu an Apple cephesinin yıldızı konumundaki cihaz iPhone SE. Bugün Türkiye'de satışına başlanan telefon, çoğu Apple kullanıcısı tarafından da özellikle ekran boyutunda ''özüne dönüş'' sebebi ile olumlu yorumlar almış durumda.

Ancak Apple'ın asıl olayı, Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 7. Fakat Apple, şimdiden gelecek sene üreteceği iPhone'ları da şekillendirmeye başlamış durumda.

İşte bu cihazla yani 2017 iPhone ile akalı KGI Securities'de görev yapan Apple analist Ming-Chi Kuo'nun bazı bilgileri bulunmakta. Hatırlayanlar bilir; bu abimiz birkaç ay önceden Apple'ın biraz daha düşük özelliklerde, düşük ekranlı bir model sunacağını da söylemişti. 

 

Kuo'nun paylaştığı bilgilere göre 2017 Apple AMOLED ekran ile gelecek. Ayrıca kıvrımlı ekran ve yine kıvrımlı cam gövdeye sahip olan model, iPhone 4'e de bir nevi selam çakmış olacak. Ekran çerçevesi konusunda oldukça ince olması beklenen telefon, her zamanki gibi yeni bir normal ve bir Plus modeli ile karşımıza çıkacak.

Bu modellerde ekran boyutu ise Plus için 5.8, normal için 4.8-inç şeklinde olacak. Kuo'nun son olarak paylaştığı bilgi, Apple'ın 2017 iPhone'da kablosuz şarj olayını getireceği yönünde.

Tabi Kuo'nun paylaştığı bu bilgilerin resmi bir tarafı olmadığı belirtelim. Ancak dediğimiz gibi; Apple analisti olan Kuo, daha önceden yaptığı tahminler ve paylaştığı bilgiler ile deyim yerindeyse nokta atışı yapmayı başarmıştı. Bakalım benzer durum 2017 iPhone için de geçerli olacak mı?

Kaynak: GSMArena

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.