banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

İnsanlara Hazveren Manzara


Doğal güzellikleri ve kent içindeki tarihi yapılarıyla bir çok görsel güzelliğe sahip olan Birecik ilçesindeki günbatımı benzersiz görüntüler oluşturuyor. Güneşin batmaya yüz tuttuğu dakikalarda oluşan masmavi manzara, izleyenlere büyük keyif veriyor. Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri sahiline gelen vatandaşlar, günün yorgunluğunu burada gün batımını izleyerek atıyor.
Güneş ışınlarının yeryüzüne vedasının Birecik'teki Fırat Nehri ayrı bir keyifle izleyen vatandaşlar, Nehrin derin sularında kaybolmaya hazırlanan güneşin oluşturduğu görüntüyü ilgiyle izlediklerini kaydettiler.
Birecik ilçesindeki gün batımı görenleri büyülüyor. Saniyelere sığan gün batımını görenler hemen makinelerine sarılarak deklanşöre basıp bu olayı ölümsüzleştirmek istiyorlar. Güneşin batışı kadar, doğuşunun da Birecik insanı farklı düşüncelere alıp götürdüğünü belirten vatandaşlar, "Güneşin muhteşem batışını seyrederken, koyunların melemesi, kadınların zılgıt sesini ve suyun bereket sesini duyarsınız" dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.