banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

'Halkın Favorisi' dalında BATSO web sitesi birinci oldu

E-dönüşüm konusunda toplumu bilinçlendirmek ve Türkiye’nin Bilgi Toplumu olmasını desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmada 2015 Bilişim Yıldızları seçildi.

Geniş katılımla Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması ödül töreninde Halkın Favorisi ödülünü, Batman Ticaret ve Sanayi Odası www.batso.org.tr web sitesi ile alarak önemli bir başarıya imza attı.

7 ayrı kategoride 21 ödülün dağıtıldığı yarışmada Türkiye’nin Bilişim Yıldızları finalistlerini, alanında uzman 20 jüri üyesi belirledi. Jüri değerlendirmesinin ardından belirlenen 56 finalist arasından halk oylaması sonucu dereceye giren siteler belirlendi.

Konuyla ilgili bilgi veren BATSO Başkanı A. Kadir Demir, “Böylesine önemli ve Türkiye genelinde yapılan bir yarışmanın en önemli iki dalından biri olan Halkın Favorisi dalında, web sitemizin birinci olması bizi son derece mutlu etti. Bu birincilik, ne kadar doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir. Bundan sonra yapacaklarımız için bizi daha da motive etmiştir. Bizi bu ödüle layık gören seçkin jüri heyetine ve desteklerini esirgemeyen tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarken, tüm üyelerimize her alanda modern, bilimsel ve kaliteli hizmet sunmak adına tüm çalışanlarımızla özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim.” dedi.

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.