banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir TBMM

Halilurrahman Ortaokulunda Bilim Fuarı

İlk olarak okul öğrencileriyle bir araya gelerek, sohbet eden Başkan Güvenç, daha sonra Fuarın açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisini gezen Başkan Güvenç,  resim yapan öğrencilerden resimleri hakkında bilgi aldı.

 

Bilim Fuarında öğrenciler tarafından hazırlanan hayatı kolaylaştıran projelerin bulunduğu kısma geçen Başkan Güvenç, burada öğrencilerle tek tek ilgilenip projelerinin kullanım alanlarını dinledi.

Başkan Güvenç, okul Müdürü Ömer Yıldıırm ve teknoloji ve tasarım öğretmeni Zehra Sert'ten çalışmalar hakında bilgi aldı. Ayrıca Türkiye judo müsabakasında üçüncülük çıkaran öğrencilerin çalışma salonunu inceleyerek beden eğitimi öğretmeni Mehmet Gül'den bilgi aldı. 

Öğrencilere başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden ve gelecek adına mutluluğunu ifade eden Başkan Güvenç, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

 

BAŞKAN GÜVENÇ, “DERNEĞİMİZİ BÜTÜN GÜCÜMÜZLE DESTEKLEYECEĞİZ”

 

Halilurrahman Ortaokulundan ayrıldıktan sonra Şanlıurfa Omurilik Felçliler Derneği tarafından organize ettiği El İşi ve Dikiş Nakış kursiyerleri tarafından hazırlanan sergiyi ziyaret eden Başkan Güvenç, el işi ürünlerinin bulunduğu stantları gezdi.

 

Kursiyerlerle bir süre yaptıkları el işi çalışmaları hakkında sohbet eden Başkan Güvenç, görüş ve taleplerini dinleyerek, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman destekçileri olacaklarını ifade etti.

 

Halk Eğitim Merkezinin desteğiyle Şanlıurfa Omurilik Felçliler Derneğini kursiyerlerinin Yılsonu el işi sergisinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Güvenç, her yıl emeklerin yılsonunda mutlu bir şekilde sergilendiğini belirterek, “Çünkü hanımların el emeği göz nuru ortaya çıkıyor yılsonunda. Bununda semeresinin alındığı dönem. Bu yılda çok güzel ürünler üretilmiş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Kursiyerlerimizi ve derneğimizi bütün gücümüzle destekleyerek daha iyi ürünler ve çalışmalar yapmalarını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

 

Halk Eğitim Merkezi ve Şanlıurfa Omurilik Felçliler Derneği ile ortaklaşa düzenlenen kurslarla ilgi bilgi veren birim yetkilisi, ürünlerin büyük emeklerle ortaya çıkarıldığını kaydederek, katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.