banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Googleda en çok neleri aradık?

2010 yılının sonlarına yaklaşırken Google tüm dünyada en çok aranılan kelimeleri açıklamaya başladı. Peki ya Türkler bu yıl en çok hangi konularda arama yapmıştı?

2010 yılının sonlarına yaklaşırken Google tüm dünyada en çok aranılan kelimeleri açıklamaya başladı. Sıralama; Yükselen, En Çok, E Hızlı Yükselen, Nedir, Dinlemek istiyorum ve TV Dizileri kategorilerinde
İnternet devi Google her yıl olduğu gibi ayın son döneminde en çok aranılan kelimelerle ilgili raporlarını yayınlamaya devam ediyor. 2010 yılı için dünya çapındaki arama sonuçlarını dün açıklayan firma bugün de ülkemiz için özel bir rapor yayınladı.

/
Arama Sonuçlarını Büyük Görmek İçin Tıklayınız

 

 

En Çok Neleri Aradık?

Google Türkiye ofisi hazırladığı listeyi, en çok aranan dizi, şarkıcı ve ünlü gibi parçalara  böldü. Bu yıl en çok aranılan dizi Spartacus olurken, en hızlı araması artan ünlüler listesine Deniz Baykal girdi.

Tüm yılın en hızlı yükselen araması ise kameralı sohbet sitesi Chatroulette oldu. Peki halkımız bu yıl en çok hangi kelimeyi Google.com.trden arattı?

Rapora göre bu yılın en çok aranılan ismi popüler sosyal ağ sitesi Facebook. Öte yandan listede Facebooka giriş ve aşk nedir? gibi kelimelerin olması ise oldukça ilginç.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.