banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Geçmişten Günümüze Kitle İletişim Araçları Sergisi


Özel Çağlayan Ortaokulu sergi salonunda açılan sergide, öğrenciler geçmişten günümüze iletişim araçlarını sergiledi. Eski telefon, radyo, teyp, walkman, bilgisayar monitörü ve televizyonun sergilendiği etkinlik, öğrencilerin yanı sıra veliler tarafından da ilgiyle gezildi. Sergide yer alan telefon, eskiradyo ,eski televizyon ve kasetçalarlar, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.
Okulumuz Müdür Yardımcısı Yakup Yuca:" İkinci kademede eğitim gören öğrencilerimizin tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkması adı altında başlatmış olduğumuz kitle iletişim araçları projemizde öğrencilerimiz eskiden kullanılan kitle iletişim araçlannı toplayarak okulun sergi salonunda sergilemesinin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.
Sosyal bilgiler öğretmeni Zeynep Oduncu ise: "Bu sergi sayesinde teknolojinin nasıl bir ilerleme gösterdiğini öğrencilerimize göstermiş olduk. Öğrenciler bu sergi ile hem derse ait güzel bir etkinlik yaptılar hem de güzel bir nostalji yaşattı. Geleceğe yön ve şekil verecek bu neslin bu şuuru kazanmış olmaları bizim için oldukça önemlidir. Bu benzeri etkinlikleri müfredatımıza bağlı kalarak devam ettirmek niyetinde ve azmindeyiz." dedi.
Özel Çağlayan Ortaokulu Müdürü Mustafa Üsküplü ise: "Okulumuzda  branşderslere yönelik sergiler açılıyor. Bu sergiler sayesinde öğrencilerimiz bilime ve sanata dokunma imkânı buluyorlar. Öğrendiklerini pekiştirme fırsatını elde ediyorlar. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.