banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Facebook'ta bu yıl en çok konuşulan isim
Dünya genelinde 800 milyonu aşkın kullanıcısı bulunan sosyal paylaşım ağı Facebook, 2011 yılında Facebook üzerindeki paylaşımlarda en çok konu edilen kişi ve olayları açıkladı.

Kullanıcıların durum güncellemelerinden hesaplanan Facebook Memology 2011 verilerine göre yılın en çok konu edilen olayı Usame bin Ladin’in ölümü oldu.

İkinci sırada Green Bay Packers futbol takımının Amerikan Futbol Ligi’nde Super Bowl’u kazanması yer aldı. Üçüncü sırayı ise Amerika’da kızını öldürmekle suçlanan Casey Anthony’nin beraat etmesi aldı.

En popüler dördüncü konu, sıradışı yaşam tarzıyla ilgili haberler ve videolarla ilgi çeken ünlü aktör Charlie Sheen olurken beşinci sırada Apple’ın kurucusu Steve Jobs’ın vefatı yer aldı. Galler Prensi William’ın Kate Middleton ile evliliği altıncı en çok konu edilen olay oldu. Yedinci sırada ise yine bir ünlünün ölümü yer aldı ve Amy Winehouse milyonlarca paylaşıma konu edildi.

Facebook’ta 2011 yılında şu ana kadar küresel olarak konu edilen ilk 10 kişi ve olay şunlar oldu:
1. Usame bin Ladin’in ölümü
2. Green Bay Packers’ın Super Bowl’u kazanması
3. Casey Anthony’nin beraat etmesi
4. Charlie Sheen
5. Steve Jobs’un ölümü
6. İngiltere Kraliyet Düğünü
7. Amy Winehouse’un ölümü
8. Call of Duty: Modern Warfare 3 oyunu
9. Libya’da askeri harekatın başlaması
10. Irene Kasırgası
Hbaer: Dünyabülteni.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.