banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Diyarbakır'da polise atılan roket çay ocağına isabet etti :3 yaralı

 

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK tarafından polis aracına atılmak istenen roket bir çay ocağına isabet etti. Saldırıda 3 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre PKK'lılar  saat  22.00 sıralarında merkez Bağlar ilçesi Cemiloğlu Caddesi üzerinde Bağlar Polis Karakolu'na yaklaşık 50 metre mesafeden polis aracına  saldırı düzenledi.

Gürsel Caddesi'nde göstericilere müdahale ettikten sonra karakola dönen zırhlı polis aracına, Cemiloğlu Caddesi'nde, PKK'lılar  tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.

PKK’lıların attığı roket bir çay ocağına isabet etti. Saldırıda 3 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'si olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edilirken, bir yaralı hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Bağlar ilçesinde ara sokaklarda yer yer çatışmaların devam ettiği belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.