banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

DİKKAT! Virüs Geliyor

Günler öncesinden uyarısı yapıldı ve o tarih kapıya dayandı. Yarın 10.10.2010 . Peki herkesi korkutan ve tüm dünyada önlemler aldıran bu korku gerçek olacak mı?

Bilgisayar kullanıcıları bu tarihten çok korkuyor; zira, uzmanlar 10.10.2010 tarihinde yeni bir internet virüsünün bilgisayarları ele geçirebileceği konusunda uyarıyor.

İngiliz gazetesi Daily Telegraphın haberine göre, 2001 yılından bu yana ilk kez gerçekleşen bu simetrik tarih, özellikle de batıl inançlı insanları alarma geçirdi. 2012 yılında son kez yaşanacak simetrik tarihin, bilgisayarların iç saatlerini bozabileceği söyleniyor.

10.10.2010 tarihi ile ilgili korkular o kadar yaygın ki, bu konuda açılmış bir Facebook sayfası bile var. Sayfanın adı bilgisayarım 10.10.2010da saat 10.10da hala çalışıyor olacak mı?

İnternet güvenliği firması Sophos yetkililerinden Graham Cluley, Belli tarihlerle ilgili bu tarz virüs korkuları her zaman olmuştur. Ancak, aslında her gün yaklaşık 60.000 yeni bilgisayar virüsü ortaya çıkıyor; ve kullanıcılar sadece belli tarihlerde değil her zaman bu tarz virüs saldırılarına karşı dikkatli olmalılar. diyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.