banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

BM Temsilcilerinden GAPYENEV’e ziyaret


GAPYENEV Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi almak ve çalışmaları yerinde görmek üzere Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Mirjana Spoljaric, Birleşmiş Milletler Türkiye Mukim Temsilcisi Claudio Tomasi, GAP BKİ Başkanı Sadrettin Karahocagil, UNDP Ekibi ve GAP BKİ temsilcilerinin yer aldığı bir heyet ile Merkezimizi ziyaret ettiler. 
Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiğdem’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, GAPYENEV Müdürü Prof. Dr. Mehmet Azmi Aktacir, Merkezin ulusal ve uluslararası çalışmaları ve ilgili işbirlikleri hakkında bilgilendirmede bulundu.  GAPYENEV Laboratuarlarını gezen heyete,  laboratuar sorumluları tarafından yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi.
Ziyaret sonunda, Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Mirjana Spoljaric teşekkür ederek memnuniyetleri bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.