banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bitlis'te yeniden etkili olan kar köy yollarını kapattı

Dün gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak devam ettiren kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 164 köy yolu ulaşıma kapandı

Olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verilirken, belediyeden umudunu kesen vatandaşların karla mücadelesi devam ediyor. Otoparklarda ve şehir merkezindeki yol kenarlarına park edilen araçlar kara gömüldü. Vatandaşlar ise yüksekliği metreleri bulan karları temizleyerek araçlarını çıkarmaya çalışıyor. İl Özel İdare ekipleri kapanan 164 köy yolunun açılması için çalışma yürütüyor.

Öte yanda şehir merkezindeki ana arterler ara ara belediye ekipleri tarafından açılmaya çalışılırken, ara arterler yaklaşık bir haftadır yaya ve araç ulaşımına kapalı. Bir haftadan bu yana yağan karın hala yerde olması vatandaşların tepkisine neden oluyor. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.