banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu islamofobik

BİMEKS Şanlıurfa Mağazası açıldı

Güneydoğu Anadolu’nun önemli merkezlerinden Urfa aradığı teknolojiyi Bimeks’te buldu. Türkiye’nin halka arzını gerçekleştirmiş ilk ve tek teknoloji perakendecisi olan Bimeks,  Şanlıurfa’da 340 metrekare alanda hizmet verdiği 49.mağazasını Bahçelievler Mahallesi, Tekel Caddesi’nde açtı. Açılışa Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ile Urfa mağazası franchise ortakları Süleyman Bulut ve Mahmut Umuç katıldı. Bimeks Şanlıurfa mağazası ile hizmet verdiği il sayısını 30’a, sahip olduğu mağaza sayısını ise 49’a çıkardı.

 

Bimeks Genel Müdürü Şanlıurfa açılışı hakkında; “Bimeks her gittiği ile en yeni teknolojiyi, kaliteyi, güler yüzlü hizmeti ve en iyi fiyat garantisini götürüyor. Öyle ki Bimeks’in olduğu illerde vatandaşlar Bimeks’e uğramadan, teknoloji alışverişlerine karar vermiyorlar. 49. mağazamızın tüm Şanlıurfa halkına hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi. Bimeks Şanlıurfa mağazası iş ortakları ise Bimeks Şanlıurfa mağazasını açmaktan ve Bimeks’le iş ortağı olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Bimeks, Türkiye genelinde mağaza zincirini arttırmaya devam ediyor. 19 Temmuz Salı günü Bursa’da 3000 metrekarelik Teknoport mağazasının açılışını da gerçekleştirecek olan Bimeks, gittiği her şehirde yoğun ilgi gördü. Türkiye genelinde her ilde en az bir Bimeks hedefine ulaşmak için mağaza açılışlarına hız veren Bimeks, Geçtiğimiz hafta Doğu Anadolu’da Van mağazasını açmıştı. En iyi fiyat garantisiyle gittiği illerin teknoloji danışmanı olan Bimeks, her alışverişte bedava uçuş mili kazandıran tek teknoloji marketi.

 

Şanlıurfa Mağaza açılışı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Havanın çok sıcak olmasından dolayı Bimeks sırada bekleyen müşterilerine sıcaktan etkilenmemesi için şemsiye dağıttı. Açılış nedeni ile HP Compaq mini bilgisayar KDV hariç 319$ yerine 189$’dan, Nokia 5130 cep telefonu 299 TL yerine 259 TL’den, , LG LCD TV 999TL yerine 599 TL’den, Fujifilm Finepix C20 dijital fotoğraf makinesi 199 TL yerine 129 TL’den satışa sunuldu. Gittiği her ilde En iyi fiyat garantisini veren Bimeks, her alışverişte bedava uçuş mili kazandıran tek teknoloji perakendecisidir..

 

 

 

BİMEKS HAKKINDA

1990 yılında kurulan Türkiye’nin ilk teknoloji marketi BİMEKS bugün 30 şehirde faaliyete geçirdiği 49 mağaza ve 550 çalışanı ile verdiği danışmanlık ve satış sonrası destek hizmetleriyle Türkiye’nin öncü mağazalarından biridir. AVM içinde kurulan ilk teknoloji perakendecisi unvanı alan BİMEKS, Türkiye’de 1997–2007 yılları arasında Türkiye’de son 10 yılın en hızlı büyüyen bilişim şirketidir.

 

2010 yılı itibariyle kendine özgü franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni projeler, yeni mağazalar ile 21. yılında Türkiye’nin en iyi markası olma yolunda emin adımlarla büyümesini sürdürmeye ve yeni istihdamlar sağlamaya devam edecektir.

BİMEKS’in internetteki perakende noktası www.bimeks.com.tr , İnternetteki BİMEKS, geniş ürün yelpazesi, sürekli güncellenen fiyat ve teknik bilgi içeriği ve güvenli çevrimiçi ticaret alt yapısıyla ev veya ofis ortamından süre sınırsız alışveriş yapma imkânı tanımakta; Bimeks’in hizmet farkını sanal ortamda da yaşatıyor. BİMEKS’in kampanya ve fırsatlarından anında haberdar olmak www.facebook.com/bimeks  adresini takip edebilirsiniz.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.