banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Bilimin Işığında Evrim ve Yaratılış


20 Aralık 2012 tarihinde düzenlenen konferansa Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, rektör yardımcıları, dekanlar, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldılar.
Konferans açılış konuşması yapan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu; Üniversitemize ve ilimize geldiğinden dolayı teşekkür ederek, evrim hakkında engin bilgileri olan Prof. Dr. Adem Tatlı hocanın burada bulunmasının kendileri için bir şans olduğunu söyleyerek, konferansa katılan öğrencilere Adem Tatlı hocadan alacakları çok dersin olduğunu ve pür dikkat kendisini dinlemelerini, varsa sorularını iletmelerini tavsiye etti.
Yaklaşık 1 saat süren konferansta Prof. Dr. Adem Tatlı; tüm canlıların varoluş sebeplerini, evrenimizin yaratılış gerçeğini, tüm canlıların hangi soydan geldiğini, bu konularla ilgili dünyaca ünlü evrimcilerin fikirlerinden bahsederek insan türünün maymundan geldiğini savunanların sonradan bu tezlerinden vazgeçtiklerini ve yaratılış gerçeklerinin Hakk’a dayandığını anlattı.
Konferansın sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Tatlı’ya, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu tarafından plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.