banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Bilgisayardan ücretsiz TV'leri izleyin

İnternetten yüzlerce TV kanalını izlemenizi sağlayan FreeZ Online TV sayesinde, tüm gelişmelerden haberdar olabilir ve canınız sıkıldığında müzik kanallarıyla neşelenebilirsiniz. "Bu nasıl olacak?" sorusunun yanıtı rehberimizde saklı.

Bazı bilişimciler tarafından "Yüzyılın İcadı" olarak nitelendirilen internet, bilinen dünyanın sınırlarını aşmamızı sağladı. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil! Günümüzün çoğunu sosyal ağ servislerinde geçiriyor, iş bulmak için kariyer sitelerini aşındırıyor, dünyanın bir ucundaki sevdiklerimizle görüntülü konuşmalar yapıyoruz.

Hatta ve hatta, web ile birlikte dünyanın en eski mesleklerinden biri bile kökten değişime uğruyor.

İnternet, dünyayı değiştiriyor

Elbette, televizyonun da bu değişime uyum sağlamaması beklenemezdi. Pek çok TV kanalı, internet üstünden 24 saat canlı yayın yaparak reklam gelirlerini ikiye katlıyor.

Dünyanın en popüler yazılımlardan FreeZ Online TV, kullanıcıların TV kanallarına (NSA Channel bile burada) ulaşmasına olanak tanıyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, ülkemizden ve yurt dışından yüzlerce kanala ulaşmanızı sağlayan yazılımın kullanımını adım adım anlatıyoruz.

İlk adım

Bağlantı vasıtasıyla FreeZ Online TV'yi kurun. Tüm Windows sürümleri ile uyumlu olan yazılım, Windows Media Player kabuğundan faydalanıyor ve sadece 2 MB yer talep ediyor. Tavsiyemiz, güncel Windows Media Player'ın ve Codec paketlerinin PC'nizde kurulu olması yönünde.

 


ShiftDelete.Net

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.