banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Batman'da boğazı kesilmiş kadın cesedi bulundu

Batman’ın SSK Caddesi üzerinde park halindeki bir otomobilin içinde boğazı kesilerek öldürülmüş bir kadın cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, bu gün saat 20.00 sıralarında Ziya Gökalp Mahallesi SSK Caddesi üzerinde park halindeki 21 KP 456 plakalı otomobilin uzun süre kaldırılmamasından şüphelenen çevredeki vatandaşlar, polisi arayıp durumu bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından otomobilin kapılarının açılmasıyla araç içerisinde bir kadın cesedi görüldü. 22 yaşındaki Songül Demir’e ait olduğu belirlenen ceset, otopsi yapılmak üzere ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polisler tarafından yapılan inceleme sonucunda, boğazı kesilmiş halde olan Songül Demir’in bugün sabah saatlerinde Yılmazlar Center’ın 7’inci katından atlayarak intihar eden Nurettin Demir’in nişanlısı olduğu öğrenildi.

İntihar eden Nurettin Demir’in nişanlısının boğazını kestikten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.