banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Aveadan kamuya yeni fırsatlar

Türkiye'nin müşterilerini en çok konuşturan operatörü Avea, avantajlı tarifelerinden yararlananların kapsamını genişletiyor. Artık özel sağlık ve eğitim kurumlarında çalışanlar da HerYöne Kamu ve HerYöne Kamu Ekstra tarifelerinden yararlanabilecek 

Sunduğu avantajlı tarifelerin yanı sıra geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştıran Avea, özel sağlık ve eğitim kurumlarında çalışanlar için yepyeni bir kampanya başlattı.

Buna göre mevcutta Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, TümKamu ve TümKamu + tarifelerinden faydalanan özel sağlık ve eğitim kurumlarında çalışanlar, artık HerYöne Kamu ve HerYöne Kamu Ekstra tarifelerinden de yararlanacaklar.

HerYöne Kamu Tarifesi'yle aboneler, KDV ve ÖİV dahil ayda sadece 30 TL karşılığında, hem şebeke içi hem şebeke dışı hatlar ile toplam 1.500 dakika boyunca doya doya konuşuyor.

HerYöne Kamu Ekstra Tarifesi de çalışanları, KDV ve ÖİV dahil ayda sadece 29* TL'ye, Avealılarla 1.600 dk, ev/iş ve diğer operatör hatlarıyla 400 dk ücretsiz konuşturuyor.

"Avea olarak müşteri odaklı yaklaşımımızla abonelerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmeye devam ediyoruz" diyen Avea Bireysel ve Kamu Segment Yönetimi Direktörü Emre Günerman, sözlerine şöyle devam etti; "Bu doğrultuda, hem sunduğumuz tarife alternatiflerini hem de bu tarifelerden yararlanabilecek farklı abone segmentlerini genişletiyoruz. Çalışanların Avea'nın avantajlı tarifelerinden yararlanarak doya doya konuşmalarını istiyoruz" dedi.

www.excel.com.tr

Hill & Knowlton Türkiye Ortağı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.