banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Anonymous'a Cyber-Warrior'dan darbe



Cyber-Warrior: Bizim saldırılarımızı üstleniyorlar

İnternette filtre uygulamasını protesto etmek için Türkiye'de, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) sitesi başta olmak üzere birçok siteye saldırı düzenleyen 'Anonymous' adlı hacker grubuna saldırılar arttı.

Türkiye'den Anonymous'a en büyük darbeyi ise Cyber-Warrior TIM vurdu. 2001 yılından beri sanal alemde adından söz ettirmeyi başaran, kendi misyonu ve yasalar çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren Cyber-Warrior TIM Anonymous'a en büyük darbeyi vurmayı başardı. Anonymous'a ait birçok siteye ve grubu destekleyen ülkelerin birçok sitesine erişimin kapanmasını sağlayan CW Askerleri, karşı grubun haber kanalı olan www.anonnews.org'a da erişimi kapattı.

Anonnews.org'da yapılan bir haberde ise, "AnonNews kapasiteyle ilgili sorunlar yaşamaktadır. AnonNews şuan itibariyle ani trafik yoğunluğundan kaynaklı ağır DDoS ataklarına maruz kalmıştır. AnonNews'e erişim şu an ataklar nedeniyle engellemiştir. Not: Bazılarınca aksi iddaa edilse de AnonNews hacklenmemiştir, bu aşağılık bir DDOS saldırısıdır" açıklamalarına yer verildi.

Yenilgiyi kabul etmediği görülen Anonymous yetkilileri, yaptıkları açıklamada, DDOS saldırısıyla siteleri hacklediklerini belirtirken, kendilerine yapılan saldırılarda haclenmediklerini belirttiler.

Saldırılar Cyber-Warrior'a ait
Anonymous'a yapılan saldırıları bir çok Türk hacker grubunun üstlendiğine dikkat çeken Cyber-Warrior yetkilileri ise, "Geçtiğimiz gün boyunca anonymous adlı grup tarafından ülkemize yapılan saldırılara karşılık verdik. Anonymous'a ait sitelere ve destek veren ülkelere darbe vurduk. Saldırılarımız sonucunda grubun haber sitesi anonnews.org anasayfasına sitelerinin erişime kapandığına dair bir yazı yazıldı. Ancak gün içerisinde basından bizim saldırılarımızın çeşitli gruplarca üstlenildiğini görmüş bulunmaktayız. Cyber Warrior olarak bizler ülkemize karşı hiçbir saldırıya kayıtsız kalmadığımız gibi anonymous grubuna da hak ettiği karşılığı vermiş bulunuyoruz. Kimsenin bizim faaliyetlerimizi kendisi yapmış gibi göstermesine de fırsat vermeyiz" denildi.

Haber: Mustafa AK / Balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.