banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Öğrenci bakan

Adana'da PKK'liler 8 aracı kundakladı

Adana’nın Merkez Seyhan ilçesine bağlı Meydan, Barbaros ve Akkapı mahallelerinde PKK’liler tarafından yapılan sokak gösterileri sırasında vatandaşlara ait  park halindeki  8  araç Molotof atılarak kundaklandı.

Edinilen bilgilere göre, Doğu ve Güneydoğu’daki bazı yerlerde uygulanan sokağa çıkma yasağını protesto etme bahanesiyle Adana’nın bazı mahallelerinde sokak gösterisi yapan PKK yandaşları,  yollarda barikat kurup ateş yakmak istedi.

Göstericilere  müdahale eden polislere molotof kokteylleriyle karşılık veren PKK’liler,  daha sonra ara sokaklara dağıldı.  Kaçarken Meydan, Barbaros ve Akkapı mahallelerindeki ara sokaklarda park halinde bulunan araçlara molotof atan PKK’liiler, aralarında otomobil, yolcu minibüsü ve kamyonetin de bulunduğu 8 aracı ateşe verdi. Kullanılamaz hale gelen araçların sahipleri duruma isyan etti. Araç yakmanın insanlıkla bağdaşmadığına işaret eden vatandaşlar, kundakçılara tepki gösterdiler.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre araçlar, yüzü maskeli motosikletli PKK’liler  tarafından molotoflarla kundakladı.  Meydan Mahallesi 39048 Sokak’taki bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde, araçları molotofla yakan şahısların motosikletli ve 2 kişi oldukları görünüyor.

Öte yandan, dün gece Meydan Mahallesi'nde 3 otomobil, Barbaros Mahallesi'nde 2 kamyonet ve bir otomobil, Akkapı Mahallesi'nde ise 2 yolcu minibüsünün PKK’liler  tarafından yakıldığı öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, araç kundaklama olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.