banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

8 yıl sonra yeniden yayına başladı

 Son yıllarda ulusal bir radyoya frekansı kiralayan Harran FM dinleyicileriyle Urfa’da “Ailenizin Radyosu” sloganıyla tekrar yayında. 8 yıldır yayınına ara veren Harran FM, 5 Ocak 2018 Cuma günü Kur’an-ı Kerim tilavetiyle Hatim den sonra Şanlıurfa'ya hayırlı olması temennisiyle dualarla test yayınına başladı.

Son yıllarda ulusal bir radyoya frekansı kiralanan Harran FM dinleyicilerinin özlemini giderme kararı alıp, ulusal radyo ile anlaşmasını sonlandırarak 1993 Yılından bu yana yayın yapan Harran FM Şanlıurfa’da “Ailenizin Radyosu” sloganıyla tekrar yayında. Günlerin en hayırlısı olan cuma gününde 5 Ocak 2018 Cuma günü Kur’an-ı Kerim tilavetiyle Hatim den sonra Şanlıurfa’ya hayırlı olması temennisiyle dualarla test yayınına başladı. FM bandı 107.0 megahertz frekansından yayınına devam edecek olan Harran FM Yönetim kurulundan yapılan açıklamaya göre “Harran FM önceki yıllarda olduğu gibi herkesin dinleyebileceği bir radyo olma özelliğini sürdürerek Haber, spor, kültür, sanat, dini programları ve her tür müzik yayını, canlı programlarıyla sabahları özellikle ev hanımlarına hitap eden hanımlara özel programı ile istek şarkı programlarından hafta sonları klasikleşen asker ve mahkum saati programlarıyla yine Şanlıurfalıların sesi olacaktır. Şanlıurfa’nın Harran FM’e sahip çıkması anlamında dinlemesi ve dinletmesi yanı sıra esnaflarımızın da reklam vererek radyonun sürekliliği ve kalitesine destek olması gerekmektedir.” denildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.