banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

3 Boyuta devrim, dokunulabilecek

Sharp, cep telefonu ve kamera gibi mobil araçlarda kullanılabilecek dokunmatik 3 boyutlu ekran geliştirdi. Gözlük olmaksızın 3 boyutlu görüntüyü görüntüleme imkanı veren ekranlarda görüntülerin görülebilmesi için parallax görüntüleme sistemlerinin kullanıldığı ve böylelikle ışık ve görüntü verimliliğinin gerçeği aratmayacak şekilde oluşturulduğu belirtiliyor.
Geleneksel 3 boyutlu ekran görüntülerinden 2 kat parlaklık ve 10 kat daha kaliteli kontrast oranı veren 3 boyutlu dokunmatik ekranın 3.4 inç ekran boyutu ve 480x854 piksel çözünürlüğü bulunuyor. 3 boyutlu görüntülere dokunup hareket ettirme olanaığını gerçekleştiren yeni teknolojinin yeni nesil telefon ve kameralarda da kullanılması düşünülüyor.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.