banner2

Evet, tek tesellimiz alınan galibiyet ve hanemize yazılan üç puan oldu.
Şanlıurfaspor favori olarak çıktığı Denizlispor maçında zor da olsa 1-0 yenerek üç puan almasını bildi. Bu sonuç hem takım adına hem yönetim adına hem de hoca adına sevindirici bir sonuç oldu. Bir biri ardına gelen kötü sonuçlardan sonra taraftar için de bir moral ve motivasyon olduğuna inanıyorum.
Şanlıurfaspor bir iki gömlek Denizlispor’dan iyi olmasına, saha ve seyirci avantajına rağmen rağmen maçta çok zorlandı. Bu arada Türkiye Futbol Federasyonunun da Şanlıurfa gibi iklimi sıcak memleketimizde maçı gündüz oynatması bence manidar! (Eğer Güvenli sıkıntısı yoksa)
Şanlıurfasporun almış olduğu bu galibiyetle hem üst sıralardan kopmadık. Hem de takıma az da olsa güven geldi. Moral ve motivasyon için iyi geldi ama bunu kullanmak lazım. Gevşeklik göstermemek lazım.
Önümüzdeki hafta Milli maç nedeniyle liglere bir hafta ara verilecek. Bu arayı teknik açıdan iyi değerlendirmek lazım. Yönetim ve teknik direktöre bunun için çok iş düşüyor.
Bu arada bir çift lafım da taraftara olsun. Boş türbinlere oynayan bir takımla mı şampiyon olacağız. İki milyon nüfusa ulaşan bir şehrin tek takımı olan Şanlıurfaspor’un türbinlerinin boş kalması yakışıyor mu?
Kalın Sağlıcakla!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.