banner2

Düşman karşısında hiddetlenmek, öfkelenmek, hatta bazen kükreyip İslam karşıtlarına haddini bildirmek gerekir. Lakin bunu yerinde ve zamanında kullanmak en akılcıdır. Bu sıralar içimizdeki ve dışımızdaki düşmanlara karşı yekvücut olmanın tam zamanıdır. Bazen insana başka seçenek bırakmıyorlar. İşte o zaman ister istemez öfkeleniyor insan gereğini yapıyor. Çünkü bu durumu meydana getirenler bu dilden anlayan yaratıklardır. Sayın Cumhurbaşkanımız daha önceleri defalarca bazı konuları lisanı halimle gündeme getirip uyarılarda bulunmasına rağmen o zalimler bildiklerinden vazgeçmediler.

Geriye kalan tek seçenek hiddetlenip gereğini yapmaktı ve bu da yapıldı, yapılıyor hamdolsun. Yalnız unutmamamız lazım çok başlı bir canavarla uğraşıyoruz işimiz kolay değil. Her ne kadar büyüklerimiz öfkeyle kalkan zararla oturur demişlerse de bu kişisel anlamda söylenmiş bir deyimdir. Sınırlarımızı modern silahlarla donatıp düşman yerleştirip ülkemizin geleceğini tehlikeye atacaklar biz de öyle kuzu kuzu bakacağız öylemi? Yok, öyle üç köfte 25 kuruşa haddinizi bilmezseniz Allah’ın izniyle biz size haddinizi bildiririz. Eğer dinimiz, namusumuz, vatanımız, toprağımız, bayrağımız için birlik olup yekvücut olmazsak düşmana yem olur, elimizdeki değerlerimizin tamamı gider ki o zaman yaşamamızın bir gayesi olmaz...

Ümmet sıkıntılarla boğuşuyor. İsrail’in, Amerika’nın, Avrupa birliğinin Rusya’nın hatta NATO ittifakının keyfi yerinde, bunların halkları ölmemiş, ülkeleri işgal edilmemiş, insanları göçe zorlanmamış, ambargolarla tehdit edilmemiş, ağlayanı yok, aç kalanı da yok. Bu yazdıklarımın hepsi islam ülkelerinde var. Onun için tüm ümmetin birlik olup ayağa kalkması gerek. Birileri toplumun duyguları ile oynuyor. Ayrıştırmak ve ırkçılık için yangına benzin taşıyor. Eylem söylemlerde ırkçılık, mezhepçilik, insanları sokağa çağırmak ihanetin zirvesidir. Irkçılığın her çeşidi dinimizce lanetlenirken, ırkçılık zemininden, otlananlar düşman kadar toplum için zararlı mahlûklardır.

Geçmişle övünmek her toplumun hakkidir. Geçmişini bilmeyen toplumlar geleceğine yön veremezler ve yok olmaya mahkumdurlar. Geçmişin iyiliklerini almak, kötülüklerini itmek medeni toplumun ilkeleridir. Toplumsal sorunlarda tüm toplum fertleri ayni çizgide olmayabilir fakat vatan söz konusu ise gerisi teferruat olur. Gençliğimiz Kominizm, sosyalizmi çürütmekle geçti, ülkenin gençleri sağcılık solculukla boğuşturuluyordu o zaman Siyonist düşüncenin taktiği öyle icap ediyordu. Şimdi daha değişik yöntemler deneniyor. Amaç: parçalamak bölmek yutmak, sömürüye zemin hazırlamaktır.

Irak’a sözde demokrasi getirenler halen görev başında sömürmeye devam ediyor. Suriye de ayni düşünceye gebe, Yemen, Myanmar, Libya, Afganistan ve nice İslam ülkeleri aynı kaderle boğuşuyor. İlber Ortaylının bir sözü aklıma geldi: “Ülkemizde metrekareye düşen vatan haini ve geri zekâlı sayısında dünya lideriyiz. Geçmişte terörü en kanlı yaşayan İngiltere’de terörle mücadele edilirken hiçbir parti yâda kişiler teröristler öldürülüyor diye ülkesine sırtını dönmedi. En zor zamanlarda bile!  Bizde kişilere partilere bakıyorum, neredeyse ellerinden gelse sırf inat olsun diye terör örgütlerinin safına geçip onların sözde bayraklarını sallayacak soysuzlar var”…

Artık ABD, Türkiye için hiçbir şekilde güvenilir bir ülke değildir. Bir ortak, müttefik hiç değildir, olamaz, olmayacaktır. Hiçbir sözünün, hiçbir taahhüdünün, hiçbir teklifinin bu ülkede bir karşılığı yoktur, olamaz, olmayacaktır. Dahası, A.B.D artık Türkiye için en yakın, en büyük ve açık tehdittir. Düşman ülkedir… Ülkemizin varlığı, birliği, bütünlüğü, bugünü ve yarını için en ciddi tehlikedir. Türkiye'ye karşı açık saldırı yürütmektedir, ilan edilmemiş sinsi Bizans oyunları gibi bir savaş sürdürmektedir.” Şimdi A.B.D diplomatik girişimlerle “güvenli bölge” adıyla Türkiye'yi oyalamak istiyor. Sanki Türkiye yıllardır bunu söylemiyormuş, istemiyormuş gibi operasyondan sonra gündeme getiriyor. Defalarca Türkiye'yi kandırdıkları gibi yine kandırabilir miyiz? Hesapları peşindeler. Çeşitli kılıflar hazırlayıp terör örgütlerine değişik isimler altında kendi kurdukları başka terör örgütlerine karşı kullanıyorum bahanesi ile son teknoloji silahlar vererek desteklemek ancak katil Amerika’nın işidir. Zaten bu devlet terör örgütlerin patronudur. 15 Temmuz darbe girişiminin ve bütün FETÖ tezgâhlarının arkasında ABD'nin olduğunu biliyorsak, düşmanımızı da biliyoruz demektir… Yeryüzündeki tüm İslam düşmanlarına karşı birlik olma dileklerimle… Selamla kalın selamette kalın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.