banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Ziraat kupa finali; Fenerbahçe-Trabzonspor oldu

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında Trabzonspor, Antalyaspor'a 1-0 yenilmesine rağmen ilk maçtaki skor avantajı nedeniyle finale yükselerek Fenerbahçe'nin rakibi oldu.
Karşılaşmanın ardından basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, güzel bir havada güzel bir sahada oyuna iyi başlamadıklarını söyledi. Maç boyunca kontrollü oynayıp çabuk çıkmayı düşündüklerini söyleyen Güneş, "Pas koordinasyonumuz iyi değildi. Özellikle ilk yarıda rakip iyi oynadı. Takım oyun anlayışı itibariyle 2-0'ın verdiği avantajı kullanmak isterken ileri gitme ile geri gelme arasında oyun akıcılığını kuramadık" dedi.
Trabzonspor olarak kendi oyunlarının altında bir performans sergilediklerinin altını çizen Güneş, "Tur atlamak önemliydi. Ancak iyi oyunla atlamak önemliydi. Futbolumuz kötüydü bu nedenle takımımı eleştiriyorum. Skorun verdiği etki ile oyunu soğutmak isterken rakibe oynama şansı verdik. Oyunu bitirmek adına oynar gibi bir görüntü çizdik. Bu arada rakibin kendi sahasında dirençli oynaması da onlar için avantajlıydı. Antalyaspor oyun olarak dirençli olduğu zaman gayet iyi işler yapabiliyor" diye konuştu.
Gazetecilerin final maçıyla ilgili sorularını yanıtlayan Güneş, "Fenerbahçe maçı çok güzel maç olacak. İki takımda camiaları çok büyük ekipler. Manisaspor-Antalyaspor finali bu kadar heyecanlı olmayabilirdi. İki takımı da tebrik etmek lazım ama Trabzonspor ile Fenerbahçe finalde oynaması oyunun renkliliği açısından çok önemli. Bu senenin en iyi maçı olacaktır. Güzel bir maç bekliyorum" dedi. İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.