banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Yönetim Tello'ya teşekkür etti


Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi ile çarpışarak yüzü kanlar içinde kalan ve kafasına sarılan sargı bezi ile oyuna devam eden Şili'li futbolcu'nun özverisi tüm futbolcu arkadaşlarına örenek olurken, diğer takım arkadaşlarınıda ateşleyen etken olan Rodrigo Tello'ya Şanlıurfaspor Yönetimi teşekkür etti.

Yönetim adına sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi: "Gaziantep B.B.Spor karşısında 90 dakika boyunca durmadan yorulmadan koşan kaptan Tello, örnek kişiliği ve futbolu ile galibiyeti getiren futbolcuların başında geldi.

Tüm takımın varını yoğunu ortaya koyduğu Gaziante B.B.Spor karşılaşmasında gösterdiği performansla taraflı tarafsız her kesimin takdirini alan Rodrigo Tello'ya bizlerde teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.