banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Yine transfer dönemi

2010-2011 Futbol sezonunun ilk yarısının bitmesi ile birlikte Temsilcimiz Şanlıurfaspor`da transfer çalışmaları başladı. En az 5 oyuncuyla takımı takviye edip, teknik direktör Ekrem Al`ın beğenmediği isimlerle yollarını ayıracak olan Şanlıurfaspor Yönetimi, yapılacak transferlerle ikinci yarıda başarıyı yakalamak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup`ta mücadele eden ve sezon başında hedefini şampiyonluk olarak ilan eden Şanlıurfaspor, sezonun ilk yarısının sona ermesi ile birlikte hedeften baya bir uzakta yer alırken, gözünü ikinci yarıya dikti.

17 maçta 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 22 puanla ligin ilk yarısını 6. Sırada tamamlayan Sarı-Yeşilli ekip, taraf-tarlarını da hayal kırıklığına uğrattı. Şanlıurfaspor`dan sezon öncesi mutlak şampiyonluk bekleyen taraftarlar, takımlarının ligi 6. Sırada tamamlamasıyla birlikte üzüntüye boğuldular.

Ligin ikinci yarısına da Teknik Direktör Ekrem Al ile devam kararı alan Şanlıurfaspor Yönetiminin ara transfer döneminde en az 5 oyuncu takviye yapma kararı aldığı öğrenildi.

 

Gidecekler netleşmeye başlıyor

Şanlıurfaspor`un sezon başında Diyarbakırspor`dan transfer ettiği Milli Kaleci Metin Aktaş, devre arasında gönderilecek futbolcuların başını çekiyor. Sezon başından bu yana oynadığı maçların bazılarında performansı beğenilmeyen ve daha sonra Teknik Direktör Ekrem Al tarafından kadroya alınmayan Mili Kalecinin gönderileceği öğrenildi. Ayrıca gidecekler arasında, Yertek Evren Başaran, Serkan Güney ve Bülent Tek`in de bulunduğu konuşuluyor. Bu arada Teknik Direktör Ekrem Al`ın transferle ilgili son taleplerini hafta sonuna kadar yöne-time ileteceği ve bu doğrultuda çalışmaların yürütüleceği kaydedildi.

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.