banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yıldız’dan çim saha ile ilgili açıklama

Yıldız açıklamasında, Gap Arena Stadyumunda Çim – Zemin İyileştirilme çalışmaları yapıldığı fakat bu yıl ki hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmiş olması ve nem oranının bu yıl artış göstermiş olması söz konusu durumun ortaya çıkmasına sebep olduğunu söyledi.
İŞTE O AÇIKLAMA
Şanlıurfa Spor Kulübümüzün müsabakalarını oynadığı Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Gap Arena Stadyumunda Çim – Zemin İyileştirilme çalışmaları yapılmış ve bu çalışmalar sonucunda bu yıl ki hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmiş olması münasebetiyle ve Şanlıurfa da pek görülmeyen nem oranının bu yıl artış göstermiş olması nedeniyle yapılmış olan uygulama neticesinde, sahaya uygulanan maddeler söz konusu durumun ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Aynı zaman diliminde Şanlıurfa spor kulübünün antrenman yapmakta olduğu Gap vadisi tesislerinde ki sahalardan birine, Gap Arena stadyumuna yapılan uygulamanın aynısı, hem Şanlıurfa spor kulübünde çim bakımı sorumluluğu olan ve aynı zamanda Gap arena stadyumunda ki bakım ve iyileştirme çalışmalarında yardımcı olan ziraat mühendisi tarafından yapılmıştır. Bu uygulamalar sonucunda hem il müdürlüğümüzün hem Şanlıurfa spor kulübünün hem de Şanlıurfa ya gönül vermiş taraftar için üzücü olan ve arzu etmediğimiz mevcut durumla karşılaşılmıştır.
Bu durumun en ivedi şekilde çözümü için, sorunun profesyonel bir ekip tarafından yapılacak çalışmalarla giderilmesi noktasında gerekli hassasiyet gösterilecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada güzide kulübümüz Şanlıurfa sporumuzun başarısı için gerekli her türlü hizmetin gösterileceği kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.