banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Yıldız; Şanlıurfa spor şehri olacak
Şanlıurfa’nın yetiştirdiği değerli sanatçılarından Mahmut Tuncer Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ertuğrul Yıldız, “Şanlıurfa’da Türkiye boks şampiyonası yapılırken, diğer yandan valilik Turnuvası adı altında Basketbol, Futbol, Kort Tenisi müsabakalarının oynandığını, ayrıca yine geçen hafta Masa Tenisi Yıldızlar Bölge Şampiyonasının ve Türkiyede ilk defa Marmara Bölgesi dışında Şanlıurfa’da yapılan ve Türkiye’nin dört bir yanından ve Yurtdışından sporcuların katıldığı Şanlıurfa Yarı Maratonu ve 10 KM. Koşususu düzenlediklerini” belirtti.

 

Yıldız sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Sanatçı Mahmut Tuncer yapılan çalışmaları görünce çok mutlu oldum. Bize bu andan itibaren Şanlıurfamız için bu derece başarılı çalışmalar yapan Ertuğrul Yıldız'a destek olmak düşer. İl Müdürümüz mademki bu kadar güzel çalışmalar yapıyor ben de Mahmut Tuncer olarak sonuna kadar il müdürümüz Ertuğrul Yıldız'ın arkasındayım” dedi.

 

Sanatçı Tuncer yaptığı bu güzel çalışmalardan dolayı Ertuğrul Yıldız'a teşekkür etti. Ertuğrul Yıldız bu başarılı çalışmaların bir ekip işi olduğunu şube müdürlerimiz ve Gençlik spor personelimizle beraber ekip ruhu içerisinde başarıları çalışmaları yaptıklarını belirtti.  Ertuğrul Yıldız yapılan bu güzel çalışmaların en büyük destekçisi Şanlıurfa valimiz Sayın Celalettin Güvenç'tir. Hem sporu seven hemde sporcu bir valimiz var. Sayın valimizin bu destekleri olmazsa bu kadar başarılı çalışmaları yapabilme imkânımız olmazdı. Asıl teşekkür edilmesi gereken kişi Sayın valimiz Celalettin Güvenç'tir dedi.

Haber: Murat Çiftçi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.