banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Akhisar Belediyespor Filip Panak Asger Sorensen Angelo Preciado

Yıldırımın planı kulüpleri ikiye böldü
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımın girişimleriyle voleybolda kurulması planlanan Kulüpler Birliği, Birinci Lig takımları arasında görüş ayrılıklarına neden oldu.

Konuyla ilgili görüştüğü Beşiktaş Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necip Sever, Aziz Yıldırımdan gelen davet yazısının ellerine ulaştığını, ancak o gün yurt dışında olduklarını ifade ederek, Bu bizim dışımızda gelişen bir konu. Birkaç takımın kendi aralarında oluşturdukları komisyon bizi bağlamaz dedi.

Toplantıya 24 takımdan sadece 8inin katıldığını kaydeden Sever, 14 takım katılmamış. O zaman ben de bu kalan 14 takımla birleşip bir komisyon oluşturayım. Herkes kendi başına Kulüpler Birliği kursun. Olabilir mi böyle bir şey? diye konuştu.

Devletin bu iş için zaten bir federasyon kurduğunu belirten Sever, Voleybol Federasyonu zaten bu işler için var. Bu girişim federasyonu tanımamak anlamına gelir ifadelerini kullandı.

-KELE: ZAMANI GELMİŞTİ-

Aroma Bayanlar Birinci Voleybol Ligi takımlarından Karşıyakada ise voleybol şube sorumlusu Ufuk Kele, voleybolda böyle bir birliğin zamanının geldiğini söyledi.

Kulüpler Birliğinin, kulüplerin menfaati için hayata geçirileceğini belirten Kele, şöyle devam etti:

Demokraside böyle örgütlendiğiniz zaman çıkarımlar daha fazla oluyor. Bu, federasyona karşı bir şey değil, sporda çok normal ama biz federasyonla birlikte çalışabilseydik belki bu durum ortaya çıkmayacaktı. Federasyonla birlikte kendi menfaatlerimizi gözetemediğimiz için bu ihtiyaç ortaya çıktı. Konuyla ilgili hukuki süreç başlatıldı. Sanırım en geç 1 ay içinde sonuçlanır.

-AKBAŞ: İŞLER BİRAZ TEK TARAFLI YÜRÜYOR GİBİ-

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.