banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

Yiğit; Urfasporda kalmak isterim

Sarı-Yeşilli Kulübü çok sevdiğini belirterek, bu yılda burada kalmak istediğini söyledi.

Sarı-Yeşil forma altında bu yıl başarılı bir grafik çizen ve sezon içinde U-19 milli Takım Kapına davet edilen 19 yaşındaki genç futbolcu Mehmet Yiğit, gazetemize yaptığı açıklamada, sezon sonu sözleşmesinin sona ereceğini ve şuan itibariyle de Bank Asya takımları da dâhil olmak üzere birçok kulüpten teklif aldığını belirterek, "Gelen tekliflere pek sıcak bakmıyorum. Çünkü ben Şanlıurfaspor'u seviyorum. Bu yılda Şanlıurfa'da kalmak istiyorum" dedi.

Şanlıurfaspor'u bu yıl Bank Asya Ligi'ne taşıyamadıkları için çok üzüntülü olduklarını da sözlerine ekleyen Genç Futbolcu, "Klasman grubunda iyi sonuçlar alarak Yükselme Grubu'na kalmıştık. Yükselme grubunda da ilk haftalarda iyi bir çıkışımız oldu fakat daha sonra ise, yaşanan bazı sorunlar nedeniyle ligin dibine indik ve Şanlıurfaspor'u Bank Asya'ya taşıyamadık. Şanlıurfaspor'ı Bank Asya Ligi'ne çıkaramadığımız için ben ve tüm futbolcu arkadaşlarım üzgünüz. Ama inşallah Şanlıurfaspor bu yıl hak ettiği yere gelecektir" şeklinde konuştu.

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.