banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Yetim, Giresunspor maçı için iddialı konuştu

Şanlıurfaspor, TFF 1. Lig’in 3. Haftasında sahasında Giresunspor’u konuk ediyor. Ligde oynadığı ilk iki maçında 4 puan toplayan Sarı-Yeşilliler, yarın akşam saat 20.00’de GAP Arena Stadyumu’nda oynayacağı Giresun maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Emin Yetim, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Giresunspor maçının çok zorlu geçeceğini ancak bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi. Şanlıurfaspor’un lige Ümraniyespor galibiyeti ile iyi bir başlangıç yaptığını ve ardından da Eskişehirspor deplasmanından 1 puanla döndüklerini vurgulayan Yetim, “Cumartesi günü sahamızda çok önemli bir maça çıkacağız. Rakibimiz bizi gibi üst sıralara oynayan Giresunspor olacak. Bu nedenle karşılaşma çok zorlu geçecek ama ne olursa olsun bizde sahaya 3 puan için çıkacağız. Gşresun karşısında arzuladığımız galibiyete ulaşacağımıza da inanıyorum” dedi.

 

“Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın”

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Emin Yetim, taraftara da mesaj göndererek, bu zorlu karşılaşmada taraftara büyük görev düştüğünü dile getirerek, “Bu maçı taraftarlarımızın büyük desteği ile kayıpsız atlatmak istiyoruz. Bunun için tüm taraftarlarımızı cumartesi günü GAP Arena’ya gelerek takımlarını 90 dakika boyunca centilmen bir şekilde desteklemelerini istiyoruz” şeklinde konuştu. Abdulselam Yavuz / Urfastar.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.