banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Yeşil sahalarda ahlaksız hareketler
Yapılan bu hareketten sonra hem saha içinde hem saha dışında gerginlik yaşanmasına neden oldu.

Mustafa Kemal Lisesi futbol takımının 2 Numaralı oyuncusu Orhan rutin bir şekilde giden maç esnasında rakibi ile girdiği bir pozisyonda yere düşünce tepki gösterdi. Hızını alamayan bu futbolcu seyircilere dönerek edep yerini el işareti ile gösterdi. Bu esnada babası ile maç izlemeye gelen küçük bir kız çocuğu yapılan bu hareketten ve seyircilerin tepki sesinden bir anda hıçkırıklara boğuldu.

Babası tarafından hemen tribünlerin arka tarafına götürülen kız çocuğunu sakinleştirmek kolay olmadı. Daha sonra kısmen sakinleşen bu kız çocuğuna yönelttiğimiz objektifimizden bir anda korkup babasının arkasına saklandı. Eğitim Kurumu ismi ile sahaya çıkıp futbolcu ahlakıyla bağdaşmayan bu harekete karşılık URFAASKF disiplin kurulunun nasıl bir ceza vereceği ise merak ediliyor.
bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.