banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Yenice Amatör Sahaya Düzenleme



Amatör futbolcuların müsabakalarını oynadığı Yenice Tesislerine Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın eli değdi. Geçtiğimiz ay içerisinde Yenice Tesisleri’ne giderek incelemelerde bulunarak ASKF Yönetimi’nden sorunları dinleyen Fakıbaba, hemen ardından burada yaşanan sorunların çözümü için Belediye birimlerine gerekli talimatları verdi. Bir ay zaman zarfı içerisinde Belediye Ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda çevre düzenlemesi yapılan Yenice Tesisleri’nde büyük değişikliklerin olduğu gözlenildi.

Sabahın erken saatlerinde Tarihi Hanlar Bölgesini gezen Fakıbaba ardından halen belediye ekiplerinin hummalı bir çalışma yürüttüğü Yenice Tesisleri’ne gitti ve burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, M.Emin İzol ve birim müdürlerinin eşlik ettiği Fakıbaba, ASKF Şanlıurfa Başkanı Bahattin Canbeyli, ASKF Şanlıurfa Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu ve ASKF 2. Başkanı Ahmet Akarslan ile birlikte Yenice Tesisleri’ni gezdi.

ASKF Şanlıurfa Başkanı Bahattin Canbeyli, yaptığı açıklamada, belediye ekiplerinin Yenice’de yürüttüğü çalışmalardan dolayı Başkan Fakıbaba ve ekibine teşekkür ederek, “Sayın Belediye Başkanımız bir ay önce tesislere gelip burayı kontrol ettiler. Eksikliklerimiz giderildi ve giderilmeye devam ediliyor. Yenice gerçekten iyi bir tesise benzedi. İnşallah ağaçların dikilmesi durumunda burası daha da güzelleşecek” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ise, ASKF Başkanının kendilerine Yenice Tesisleri’ndeki eksiklikleri bildirdiğini belirterek, “Bizim ekiplerimiz de buraya geldi, çalışmalara başladılar bu eksikliklerin giderilmesi için ve halen de çalışmalar devam ediyor. Bir ay öncesine nazaran çok büyük değişiklikler var, tam bir tesise benzemiş. Burada yine ağaç dikimleri olacak. Ağaç siparişleri vermişsiz, onlarda gelip dikildiği zaman daha da güzel olacak. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Fakıbaba, Şanlıurfa’da Belediye’nin yaptırdığı semt sahalarını da ASKF’ye verebileceklerine hazır olduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.