banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Yeni sezonda tribünler dolmalı

 "Bizler kendi görevlerimizi yaparak takımımızı lig maçlarına en iyi şekilde hazırlanmalarına olanak sağlayacağız" diyerek, Şanlıurfalı sporseverlere de büyük sorumluluk düştüğünü ve takımlarına destek vermek adına yeni sezonda tribünleri mutlaka doldurmaları gerektiğini ifade ettiler.

2010-2011 Sezonunun çalışmalarını yoğun bir tempo içerisinde sürdüklerini vurgulayan Şanlıurfaspor`lu yöneticiler, "Bizler takımımızın yöneticileri olarak, takımımızın bu sezon hem seyircilerimize zevk veren, şampiyonluğu hedefleyen, hem de Şanlıurfa`ya büyük bir futbol heyecanını katacak olan takımımıza destek verilmesini istiyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda tüm sporseverlerden Şanlıurfaspor`a gereken desteği vermek için Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu`nun tribünlerini tıklım tıklım doldurarak bu heyecana katkı sağlamalarını bekliyoruz. Taraftarlarımızın takımlarımıza verecekleri büyük destek Sarı-Yeşilli ekibimizin çok daha başarılı sonuçlar almasına vesile olacaktır. Zaten yeni yıl için transfer çalışmalarımız devam ediyor. Şuana kadar dış transferde 7-8 futbolcuyla anlaşmaya vardık. İç transferde de 5 futbolcuyla tekrardan devam etme kararı aldık. Bizler yöneticiler olarak üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyoruz. Şimdi sorumluluğunu yerine getirme sırası Şanlıurfalı taraftarlarımızındır" şeklinde konuşarak, taraftarlardan destek istediler.

Ali Akarslan / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.