banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Yeni sezonda Süper Final olacak mı?
TFF yeni sezonda olup olmayacağı merak konusu olan 'Play-Off' sistemini kulüp yönetimleri ve teknik adamlara sorma kararı aldığı iddia edildi. Yeni sezonda Süper Final yani Play-Off olacak mı? Cevabı tüm futbol kamuoyu tarafından merak edilen bu soru ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) önemli bir karar aldı.
TFF yeni sezonda Süper Final'in yani şampiyonu ve Avrupa kupalarına gidecek takımları belirleyecek Play-Off sisteminin uygulanıp uygulanmayacağına ilişkin olarak tüm kulüplerin fikrini alacak. Yöneticiler ve teknik adamların bu konuda ortaya koyacağı görüşler dikkate alınacak. Çoğunluk ne derse TFF'nin vereceği karar da o doğrultuda olacak. Yapılan değerlendirmeler neticesinde eğer Play-Off'un gelecek sezon da oynanmasına karar verilirse, ligden düşecek ve ligde kalacak takımları belirlemeye yönelik olarak Play-Out sistemi de uygulamaya konulacak.
Hatırlanacağı üzere özellikle teknik adamlar bir önceki Mehmet Ali Aydınlar yönetimindeki TFF'nin ortaya koyduğu Süper Final uygulamasına sitemkâr yaklaşmış, kendilerine danışılmadğını belirterek karşı çıkmışlardı. Bekle gör Ancak edinilen bilgilere göre bazı kulüpler yeni sezonda Süper Final'e karşı olmalarına karşın, bazıları da bu sezonki uygulamanın neticesini görme taraftarı.
Bu görüaşteki kulüplerin "Süper Final bir bitsin, heyecanını, getirisini, götürüsünü görüp ona göre karar alalım" diyerek açık kapı bıraktıkları öğrenildi. (Bugün)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.