banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Yeni Hocalı Şanlıurfaspor’u hırs bastı

Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Banahene ve Denizlispor maçında hafif sakatlanan Sankoh ve Youssef düz koşu yaptı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda Hüseyin Dağ, futbolcularına maçın önemini aşılarken, Demirspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Yarı alanda çift kale maç ile devam eden antrenman, açma germe hareketleri ile son buldu.

Antrenman sonunda kenetlenen Şanlıurfasporlu futbolcu ve teknik heyet galibiyet yeminini bu kez GAP Arena stadından önce GAP Vadisi tesislerinde yaparak, taraftara galibiyet mesajı verdi.

Şanlıurfaspor As başkanı Nabi Kırmızı, Sportif işler sorumlusu Maruf Güneş ve Kulüp idari menajeri Hakan Keşküş’ün de izlediği antrenmanda futbolcuların moralli ve hırslı oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Tüm hazırlıklarını tamamlayan Şanlıurfaspor, Adana Demirspor maçı saatini kendi tesislerinde kampa girerek beklemeye başladı

Taraftarlar destek verdi

Öte yandan dün akşam yapılan antrenmana gelen Şanlıurfaspor’lu taraftarlar Teknik Direktör Hüseyin Dağ ve futbolculara destek verdiler, tesislere gelen 150 civarı taraftar, meşaleler yakarak, antrenmandaki futbolcuları çağırarak Adana Demirspor maçı öncesi takıma destek verdiler.

Takımın her zaman yanında olacaklarını belirten taraftarlar antrenman sonrası, Teknik Direktör Hüseyin Dağ’a çiçek vererek başarılar dilerken, futbolculara da baklava ikramında bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.