banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Yeni Başkan Fethi Şimşek; Biletleri yarı fiyatına indirdik

Vali Güvenç ve yeni yönetime gelen Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ile yönetim kurulu üyeleri bir süre Valilik toplantı salonunda görüştü. Görüşmenin ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, kulüp yöneticilerinin ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, görevine başlayan Şanlıurfaspor’un yeni yönetimini tebrik ettiğini belirterek şunları kaydetti: “Bu ilk nezaket ziyareti, hızlı gerçekleşti. Görev bölümü yapmışlar. Futbolcularımızın ödemeleri ile ilgili herkes fedakârlık yapmış, ben yönetici arkadaşların hepsine işini gücünü bırakmış Şanlıurfa’ya, Şanlıurfaspor’un hizmetine kendilerini adadıkları için teşekkür ediyorum, dua ediyorum. Allah yardımcıları olsun. Bu şehir her şeyin en iyisine layık. İnşallah bu emekler karşılıksız kalmaz. Tüm Şanlıurfa olarak karşılığını alırız. Türkiye’de ses getiren kurumsal yapısı olan bir takım oluştururuz. Başkana içten başarı dileklerimi sunuyorum” dedi.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek ise, seçimin ardından dünden bu yana ikinci kez toplantı yaptıklarını ve önemli kararlar aldıklarını ifade ederek, “Futbolcu borçları ile ilgili ödemeler bugün yapılacak ama benim esas odaklandığım nokra yarınki Adanaspor maçı. Bütün hemşerilerimizi, bütün Şanlıurfalıları, bütün dostlarımızı yarınki maça bekliyoruz” dedi.

Bilet Fiyatlarında Yüzde 50 İndirim

Başkan Şimşek, bilet fiyatlarıyla ilgili olarak da taraftarlara müjde vererek; “bilet fiyatlarında indirime giderek makul bir fiyata çektik. O açıdan bütün Urfalıları maça bekliyorum. Moral motivasyon ve galibiyet için maça bekliyorum. Takıma yeni transferler konusunda da ciddi görüşmeler yapılıyor” şeklinde konuştu.

Bilet fiyatlarında yapılan indirimin 2012-2013 sezonu boyunca uygulanacağı ve yüzde 50 oranında olacağı belirtildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.