banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Yekta Kurtuluş; Drogba Galatasaray'a gelmesi an meselesi

Önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Chelsea'nin dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba için girişimlerini sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılara Ocak ayında katılan Yekta Kurtuluş'un Drogba transferi konusundaki açıklamaları ise gündeme damgasını vuracak cinsten. İzmir'de tatilini sürdüren başarılı orta saha oyuncusu Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "Drogba'nın gelişi, taraftar kadar beni de çok heyecanlandırdı.

Gerçekten Galatasaray'a çok şey katacak bir oyuncu. İlk sene şampiyonluk, ardından bir Avrupa şampiyonluğu, o da inşallah gerçek Galatasaraylı olur" dedi. Sarı-kırmızılı yönetim, Fildişi Sahilli yıldıza olan ilgisini gizlemiyor. Adnan Öztürk de daha önce Drogba'yı transfer etmek için girişimlerini sürdürdüklerini açıklamıştı.

Chelsea yönetiminin yıldız golcüleri konusundaki son kararı bekleniyor. Londra temsilcisi Drogba'yı gönderme kararı alırsa, başarılı oyuncu Türkiye'nin yolunu tutabilir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.