banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Yedekler Schuster için bahis oynamış!
Nefes kesen Trabzonspor-Beşiktaş maçının tansiyonunun en yüksek olduğu anlarda Beşiktaş kulübesinde çok ilginç bir diyalogun yaşandığı ortaya çıktı...  Sonu iddia tutuşmaya kadar varan diyalog, o anda yedek oturan iki Beşiktaşlı futbolcu arasında geçer.

Trabzonspor-Beşiktaş maçının ikinci yarısı... Schuster, Boboyu oyuna sokmak için yanına çağırır. Tam bu esnada kulübede iki oyuncu arasında sonu iddia tutuşmaya varan bir diyalog yaşanır. İddianın konusu Bobonun teknik heyet tarafından 7. yabancı olarak sahaya sürülüp sürülmeyeceğidir!

Bobo, yerlinin yerine!
Olay şöyledir: Kartalın hocası Schuster ikinci yarının ortalarına doğru Boboyu oyuna sokmak için yanına çağırır. Brezilyalıyı yerlilerden biriyle değiştirecektir! Bu esnada yedeklerden biri, kulübedeki takım arkadaşına, Sahada 6 yabancımız var. İster misin hoca Boboyu da oyuna soksun der. Diğer Siyah-Beyazlı oyuncu yanıt verir: Yok canım. Hoca öyle bir hata yapmaz. Konuşmayı başlatan futbolcu ısrarcıdır, Vallahi Boboyu da sokarsa, sahada 7. yabancı olur. Hükmen yeniliriz. Bence yerlilerden birini çıkartıp, Boboyu oyuna sokacak. Var mısın iddiaya? diyerek takım arkadaşına küçük çaplı bir meydan okur. Schusterin böyle bir hata yapmayacağına inanan diğer futbolcu iddiayı kabul eder.

Deneme

4. hakem uyarınca...
..Ve 68. dakikada oyuncu değişikliği tabelası havaya kalkar, ancak korkulan olmaz. Çünkü maçın 4. hakemi Hakan Ceylan, Beşiktaş teknik ekibini uyarmıştır. Yapmak üzere olduğu hatanın farkına varan Schuster, Boboyu sahaya sürerken, herkesin oyundan çıkarılmasına şaşırdığı Ernsti son andaki kararıyla kenara alır ve Sahada aynı anda sadece 6 yabancı oyuncunun oynaması kuralını ihlal etmez. Sonuçta iddia sahibi oyuncu arkadaşına borçlanır. Schusterin hata yapmayacağında ısrarcı olan diğer futbolcu Beşiktaşın kaybettiği günde günün kazananı olmayı başarır.

-Fanatik-

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.