banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Yaz spor okullarından 4200 genç yararlanıyor


Gençlerin büyük bir ilgi gösterdiğini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, '' Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlerimize yeni spor alanları kazandırıp, yeni kurslar ekleyerek,  spor yapma olanaklarını sağlıyoruz.  Asıl amacımız gençlerimizi sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan kurtarmaktır. Ayrıca gençlerin, başarılı oldukları branşlarda önünü açmak, onları profesyonel yaşama, milli takım kadrolarına kadar taşımak istiyoruz. " dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ,yaz spor okullarına gelen  4200 gence, alanındaki uzman antrenörler tarafından eğitim verildiğini söyleyerek  ” 05-18 yaş gruplarındaki gençlerimiz, Atletizm, Basketbol, Badminton, Güreş, Halk Oyunları, Hentbol, Judo, Karate, Masa tenisi, Satranç, Taekwondo, Voleybol, Yüzme, Tenis(kort), Futbol, Jimnastik gibi branşlarda uzman antrenörlerimiz eşliğinde ücretsiz olarak ders vermekteyiz. Burada kurslarımızda başarılı olan gençlerimizi belirleyip, spor alt yapısına kazandırmayı hedefliyoruz."  diye konuştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ayrıca İl Müdürlüğüne bağlı tüm tesisleri Şanlıurfa halkına ücretsiz olduğunu belirterek,'' Tüm halkımızı tesislerimizde spor yapmaya bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.