banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Yanal: Öyle günler yaşadım ki, yoksulluktan...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, uzun süren sessizliğini bozdu.


İşte Yanal'ın çok konuşulacak sözleri:


"Fenerbahçe'yi çalıştırmak her zaman hayalimdi. Hayatım boyunca hep bu anı bekledim. Allah'a şükür hayalime kavuştum. Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde 'Yeter ki şampiyon olalım, sonrasında bırakmaya bile razıyım' diyordum. Bugünlere kolay gelinmiyor. Neler çektim neler...İlk arabamı 1991 yılında alabildim. Ben öyle varlık içerisinde yaşayan bir adam değildim. Öyle günler yaşadım ki, yoksulluktan çocuklarıma doğum günü hediyesi alacak param bile olmadı."

EVDEKİ ÇAMAŞIR MAKİNESİNİ ALIP...

"Küçük takımlarda çalışıp dişimle tırnağımla buralara geldim. Mesela çalıştırdığım bir takımda yedek forma ve şort yoktu. Çok sıkıntı çekiyorduk. Evdeki çamaşır makinesini alıp kulübe getirdim. Hanım eve geldiğinde çamaşır makinesinin olmadığını fark etti, hiç sesini çıkarmadı. Eşim beni hep destekledi. Yaşadığım sıkıntılı günler beni çok etkiledi. Bu yüzden hep çok çalıştım, kendimi sürekli geliştirdim. Benim antrenman metodlarım üniversitelerde tez konusu olacak."

BOŞ MUKAVELEYE İMZA ATARIM

Şampiyonluk kutlamalarına katılmadan bir günlüğüne Antalya'ya giden Ersun Yanal, Abdullah Kiğılı'nın, "Önceliğimiz Ersun Yanal değil. Önceliğimiz başkan Aziz Yıldırım'ın durumu" sözlerine katıldığını söyledi. Yanal, şampiyonluk kutlamalarına gölge düşürecek bu tip haberlerin ciddiye alınmamasını istedi. Sezon başında önüne konulan boş kağıda imza attığınıbelirten Yanal şunları söyledi: Benim parayla işim olmaz. Ben gönüldenimza atmışım. Abdullah Kiğılı doğru söylüyor. Kulübün önceliği Aziz Yıldırım'ın durumu. Lig daha bitmedi. Asla sıkıntı yapmıyorum. Yine boş mukaveleye imza atmaya hazırım. Başkan bunu bilir.

 

Kaynak: Fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.